| Senaryolar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_ceyo_ moderatör
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 34 Nerden : Tekirda𢠯> Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Senaryolar Perş. Eyl. 11, 2008 5:47 pm | |
| Yazdıgınız Senaryoları Buradan Paylasabilirsiniz .. | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Geri: Senaryolar Perş. Eyl. 11, 2008 6:03 pm | |
| TERKEDİLİS .!
1. BÖLÜMKapatamadık maziden kalan yaraları Acamadık kendimize beyaz bi sayfa Ve bir an icin unuttuk herseyi Yenik düstük bu aska ..! 20 Haziran sabahı gün cok güzel baslamıstı .. Zenan ve Burak Tıp Fakültesi'nden mezun oluyorlardı .. Heycanlı ve bir o kadar da mutlulardı .. Zenan beyaz , sade ama gayet şık bir elbise giymiş .. yaptıgı hafif bir makyaj ile bütün güzelligini meydana cıkarmıstı .. Burak'ta ondan asagı kalmamıstı .. O da gayet şık siyah bir takım elbise giymis ve Zenan'ı tamamlamıstı ..
Mezuniyet töreni baslamıs hersey gayet güzel gidiyordu .. Ve sırada diploma töreni vardı .. Okul birincisi Zenan PARLAR olurken ikincisi de Burak KUZEY oluyordu .. Hersey mükemmel ilerlemis tören bitmisti .. İkisininde üstünde tatlı bi yorgunluk vardı .. Kendilerini eve attılar ve kanepenin bir kösesine bedenlerini saldılar ..
Burak : Sonunda bitti .!
Zenan : Hala inanamıyorum .!
Burak : İnan canım inan .. Hatta artık birer doktoruz da denilebilir .!
Zenan : Acaba asistan olarak hangi hastaneye düsecegiz .. cok merak ediyorum dogrusu ..
Burak : Sen simdi bırak asistanlıgı da 2 ay tatilimiz var nereye gidecegiz onu söyle bana ..
Zenan : Biliyorsun bu hayatta ailem diyebildigim tek kisi sensin .. Ve sen nereye ben oraya .. ama dersen ki benim baska planlarım var seni anlarım ..
Burak : Zenan ne sacmalıyorsun sen Allah askına bi yere gidilecekse beraber gidilecek o kadar ..
Zenan : Canımsın biliyorsun degil mi ?
Burak : Sende benim canımsın .. Eee nereye gidiyoruz .?
Zenan : Bu sene cok yorulduk bence kafa dinleyecegimiz bir yerlere kacalım ..
Burak : Anlasıldı , secenekleri sunuyorum .. Bodrum , çeş..
Zenan : Dur .. dur .. ben kafa dinleyelim diyorum sen ne sayıyorsun .!
Burak : Sadece ufak bi sakaydı
Zenan : Burak , Kusadası'na ne dersin ? Şöyle kücük sessiz sakin bi otele atarız kendimizi .. bol bol dinleniriz ..
Burak : Süper olur diyorum ..
Zenan : O zaman yarın gidiyoruz ..
Burak : Tamamdır gidiyoruz ..
Suat ise yorucu ve basarılı bir kalp ameliyatından cıkmıstır .. Kendisini odasına atar , koltuguna oturur ve tam o sırada telefonu calar .. Arayan kisiyi görünce isteksizce eli telefona gider ve telefonunu acar ..!
Suat : Efendim Mine !
Mine : Suat hazırlıklar tamamlanıyor .. haber vereyim dedim ..
Suat : Ne yapabilirim Mine .? İstediginiz oluyor iste mutlu olun .!
Mine : Offf .. yeter artık bu duruma alıssan iyi edersin !
Suat : Kapatıyorum ..! Ha bu arada unutmadan ben bugün yıllık izinime ayrılıyorum ve 1 aylıgına kafa dinlemek icin bi yerlere gidicem .. Bu arada sizde diger eksiklikleri giderirsiniz ..
Mine : Sana sasıyorum Suat .. gercekten sasıyorum ..
Suat : Mineee .. uzatma istersen .. görüsmek üzere .!
Suat telefonu kapatır .. kendi kendine konusmaya baslar ..
Suat : Hadi bakalım Suat BİRTAN .. Özgür ve mutlu olacagın son 1 ay .. Bunu iyi degerlendir .. 1 ay sonra hayatın kararacak .. Vee simdi nereye gidecegim .. Şöyle sessiz ve sakin bi yer olmalı kafamı dinlemeliyim .. Tamam buldum Kusadası .. Umarım huzur ve mutluluk dolu bi 1 ay olur ..1. BÖLÜM SONU | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Geri: Senaryolar Perş. Eyl. 11, 2008 6:05 pm | |
| TERKEDİLİS .!
2. BÖLÜM O ilk bakıs .. O ilk gülüs yok mu .. İcimi bir tuhaf eden .. Ask mıdır ki bu beni cezbeden ..
Sabah ilk önce Burak kalktı .. Güzel bi sofra hazırladı .. Zenan'a seslendi ..
Burak : Zenannnn .. hadi kalk ..
Zenan : Tamam .. geldimm .. geldim ..
Zenan üstünü giyip asagıya iner ..
Burak : Gel şöyle güzel bir kahvaltı edelim önce ..
Zenan : Vay vayy .. Burak bey kahvaltı da hazırlarmıs ..
Burak : Size iyilik yaramaz zaten hanımefendi .. İstersen kasınma Zenan ..
Zenan : Tamam tamam .. susuyorum ve yiyorum ..
Zenan ve Burak güzel bir kahvaltının ardından yola koyulurlar .. Kusadası'na vardıklarında tam da istedikleri gibi kücük sessiz sakin bir otel bulurlar ve otele yerlesirler ..
Suat'ta bütün islerini halletmis .. Kusadası'na gelmistir .. Otele yerlesmistir ..
Burak ve Zenan .. Odalarına yerlesmis ve aksam yemegi icin hazırlanıp koridorda bulusurlar ..
Burak : Kurt gibi acıktım valla .. İnsallah yemekleri güzeldir ..
Zenan : Sana acsın diyorum inanmıyorsun .. Aklın fikrin yemekte ..
Burak : Zenannn .. cok oluyorsun ama ..
Zenan : Acsın oglum acsın ..
Burak : Sen kasındın Zenan bakalım seni elimden kim alacak ..
Der ve Zenan'ı kovalamaya baslar .. Zenan önde Burak arkada kosusturuyorlardır .. O sırada Suat'ta yemek icin bahceye inmis etrafına bakınarak yürüyordur .. Zenan'da arkasına baka baka kostugu icin birbirlerini farkedemezler ve carpısırlar ..
Zenan : Off .. basımm ..
Suat : Ahh ..
İkiside yere düsmüslerdir ..
Zenan : Benn .. cok afedersiniz .. istemeden oldu ..
Suat : Benim sucum özür dilerim etrafa bakınarak yürümem hataydı .. Sizi farkedememse büyük bi kabalık ..
Zenan : Asıl ben özür dilerim .. arkama bakarak kosuyordum .. kosmamam gerektigini söylemiyorum bile ..
Birbirlerine tatlı tatlı gülümsüyorlardı ki .. Burak Zenan'ın yerde oldugunu görünce panikle yaklastı ..
Burak : Zenann .. canım iyi misin ? Bir seyin yok degil mi ?
Zenan : Panik yapma birseyim yok .. Arkama baka baka kostugum icin beyefendiyi görmedim ve carpıstık ..
Burak : Ne kacıyorsun ki .. Elinde sonunda yanıma geleceksin ..
Zenan : Zevzekk yaa ..
Suat : Bu arada ben Suat ..
Burak : Burak ..
Zenan : Bende Zenan ..
Suat : Tanısma hikayemiz Türk filmi gibi olsa da tanıstıgımıza memnun oldum
Burak ve Zenan : ( gülümseyerek ) Bizde ..
Burak : Neyse size iyi aksamlar .. Görüsmek üzere ..
Zenan : İyi aksamlar Suat ..
Suat : Sizede iyi aksamlar .. Görüsürüz ..
Burak Zenan'ın koluna girmis ilerliyordular .. Suat ise arkalarından bakıp
Suat : Ne kadar tatlı birisi .. melek gibi de bi yüzü var .. ve sanırım ne yazik ki o melegin birde sahibi var .. Allah'ım ne sacmalıyorum ben 2 dakika gördügüm biri icin neler diyorum ..
Burak : İyisin degil mi Zenan ?
Zenan : Merak etme iyiyim .. Cok hos ve kibar birisi degil mi ama ?
Burak : Ne oluyoruz Zenan hanım .. Siz bi kac dakika gördügünüz biri icin bunları diyeceksiniz olucak iş mi ? Hadi hayırlısı bakalım ..
Zenan : Amann sende bee .. bisey olacagı falan yok öylesine dedim ..
Burak : Öyle olsun bakalım ..
Herkes aksam yemegini yiyip .. bir yerlere cekildi .. cogu odasına .. kimisi kumsala .. ama ortalarda pek kimse görünmüyordu .. 2 kisi dısında .. Zenan biraz yürüyüs yapmak icin bahcedeydi .. Suat'ın da canı sıkılmıs ve bahceye inmisti karsıda Zenan'ı görünce onun yanına dogru yöneldi ..
Suat : Merhaba ..
Zenan : Hiyyhh ..
Suat : Sizi korkutmadım ya ?
Zenan : Yoo hayır .. sadece dalmısım ..
Suat : Sessizligi seviyorsunuz sanırım ?
Zenan : Sessizlik ve Burak vazgecilmezlerim diyebilirim ..
Suat : Sanırım esiniz sessizligi sizin kadar sevmiyor ki yanınızda degil ?
Zenan : Esim mi ? O kim yaa ? ( kahkahalar atıyordur )
Suat : Yani Burak esin degil mi ?
Zenan : Sacmalama .. O benim 6 yıllık ev arkadasım .. hatta kardesim ..
Suat duydukları karsısında mest olmustu nedenini bile bilmedigi bir sekilde ..
Suat : Ne bileyim .. sana öyle cok yakın davranınca .. bende evlisiniz sandım ..
Zenan : Burak ve birbirimizi cok seviyoruz .. Öz kardes olsak belki de bu kadar iyi anlasamaz yakın olamazdık .. Burak beni öyle görünce biraz panik yaptı ..
Suat : Bu kadar sıkı ve güzel bir bag kurabildiginiz icin cok sanslısınız .. Ailen bu durumu kıskanmıyordur umarım ?
Zenan'ın yüzündeki tüm tebessüm ve masumiyet bu cümleyle beraber kayboldu .. ve birden yüzü yere düstü Zenan'ın ..
Zenan : Size iyi geceler .. ( diyerek oradan uzaklastı .. )
Zenan gider ..
Suat : Ooff .. sanırım bilmeden cok büyük bir pot kırdım ..2. BÖLÜM SONU | |
|
| |
denissegirl Üye
| Konu: Geri: Senaryolar Perş. Eyl. 11, 2008 8:38 pm | |
| 1.BÖLÜM Zenan ve Denisse bugün Türkiye’ye geliyordur. 1 hafta kalıp, Türkiye’de 4 konser verecektir. Rumeli Hisarı, Aspendos Arena, Kuruçeşme Arena ve Bodrum Antik Tiyatrosu’ndadır bu konserler. Biletlerin hepsi satışa çıktığı gün tükenmiştir. Suat ise Bodrum’daki konsere bilet almıştır, en önden. Öğlene doğru, Denisse ve Zenan’ın uçağı Bodrum’a varır. Zenan, Kıvanç ve Ayça Türkiye’ye gelir gelmez. Bütün kameraların flaşları patlar. Zenan ve Denisse sorulan sorulara cevap vermiyordur. 10 dakika içinde özel araçları gelir ve ailesinin her geldiği Bodrum’daki yazlığa giderler. HAVUZ KENARINDA: K: Hayatım, biraz Bodrum da gezelim mi? Z: Şimdi kameralar falan… Biliyorsun sevmiyorum. A: Ya, gidin gezin işte… Hem kameralar var diye hiç dışarı çıkmayacak mısın? D: Evet abla ya gidin işte… P: Biz de biraz yüzüp, sonra çıkarız… D: Tamam, ama siz gidin… K: Evet, Mademoiselle haklı. Z: Of, tamam. Suat’ta, Ela ve Levent ile tatildedir. Üçü de yarın akşam ki Zenan Juliet Parlar konserine gidecektirler. Kumsalda güneşleniyorlardır. E: Ben artık çok sıkıldım. Şehre gidelim mi? L: İyi bir fikir olabilir. S: Siz gidin ben burada kalacağım. L:Ya, Suat gel işte sen de. E: Evet, Suat. S: Of, tamam. 1 SAAT SONRA Suatlar ve Zenanlar Bodrum’a gelmiştir. Zenan ve Kıvanç el ele geziyordur. Vanilya’yı da yanlarına almışlardır. Ayça evde kalmak istemiştir. Bütün kameralar Zenan ve Kıvanç’ı çekiyordur. Zenan ve Kıvanç, bir anda kendilerini kamera ve mikrofonların arasında bulurlar. Suatlar da oradan geçiyordur. Hemen topluluğu doğru yaklaşırlar. E: Ne oluyor orada? L: Bilmem. S: Zenan… Zenan Juliet Parlar. E: İnanmıyorum ya… Yanında ki Kıvanç Tatlıtuğ mu? L: Evet. Muhabirler Zenan ve Kıvanç’a sorular yönlendiriyordur. M: Bildiğimiz kadarıyla Kıvanç Bey’le uzun süredir birliktesiniz. Evlilik ne zaman Zenan Hanım? Z: Lütfen arkadaşlar. K: Zenan Hanım’ın bu tür soruları cevaplamayacağını biliyorsunuz. M: Peki, yarın ki konseriniz için heyecanlı mısınız? Z: Elbette. M: Ayça Hanım nerede, o gelmedi mi? K: Ayça Hanım, evde. Kendisi evde kalmak istedi. Z: Evet, arkadaşlar, lütfen artık çekilir misiniz? Rahatça yürümek istiyoruz. Elalar geri çekilir. Kameramanlar da geri çekilir. Zenan ve Kıvanç el ele yürümeye devam ederler. Yolda herkes Zenan ve Kıvanç’a fotoğraf imzalattırıyordur. 1 saat kadar süren bir yürüyüşün ardından eve dönerler. Biraz yüzerler, akşam yemeğini yiyip, yatarlar. Ertesi gün Zenan ve Denisse erkenden kalkıp, provaya gider. Kıvanç ve Paşhan da bütün gün yanında olur, tabii Ayça da. Bütün gün provayla geçer. Ve sonun da konser başlar. Zenan ve Denisse yoğun bir alkış ile sahneye çıkar. İkisinin de üzerinde saten, beyaz, uzun bir elbise ve topuklu beyaz ayakkabılar vardır. Taburesine oturur ve mikrofona şu konuşmayı yapar. Z: Bu gece burada olan, bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle de Paşhan, Kıvanç ve Ayça’ya. Annem ve babam işleri dolayısıyla gelemediler. Ama sizlere çok selamları var. Tekrar teşekkür ederim. Eee, ne dersiniz artık konsere başlayalım mı? Seyirciler: EVET! Zenan yan flütünü eline alır ve çalmaya başlar. Sonra da Denisse ona piyanoyla katılır. Suat, Levent ve Ela onları en önden izliyordur. Suat adeta büyülenmiştir. Konser 3 saat sürer. Zenan ve Denisse çok yorulmuştur. Kulise giderler. İçeriye bir sürü hayranları girer. Suat’ta kalabalığı görünce hemen fotoğraf makinesi ve ikisinin bir fotoğrafını alarak, içeri dalar. Kıvanç ve diğerleri dışarıdadır. Sadece Ayça vardır yanında. S: Zenan Hanım… Denisse Hanım Z: Buyurun… S: Ben Kalp Damar Cerrahı Suat Birtan. Sizi beğeniyle dinliyorum. Hedefimde babanız gibi bir cerrah olmak. Z: S: Beraber, bir fotoğraf çektirebilir miyiz? D: Tabii ki. Ayça üçünün fotoğrafını çeker. Sonra Suat Denisse ve Zenan’a, Zenan’ın bir fotoğrafını uzatır. Denisse ve Zenan’dan imzalamasını ister. Denisse ve Zenan imzalayıp Suat’a verir. S: Ne yazdınız? Z: Okuyun. S: Suat’a, en az babamız kadar iyi bir cerrah olması dileğiyle… Z: S: Teşekkür ederim. İyi geceler. D: Teşekkür ederim. Suat tokalaşıp, çıkar. Sonra Denisse, Zenan ve Ayça’da arabalarının yanına gider. Kıvanç ve Paşhan orada bekliyordur. K: Nerede kaldınız ya? P: Ağaç olduk burada, meyve verecektik neredeyse… A: Denisse ve Zenan’ın bir hayranı geldi son anda. Z: Neyse, artık gidelim çok yorgunum. K: Tamam, bir tanem. (Zenan’ı kendine çekip, alnına bir öpücük kondurur.) Hep beraber, eve giderler. Kafalarını yastığa koyar, koymaz uyurlar. Sabah ilk Zenan kalkar. Sevgilisine, kardeşine ve arkadaşlarına güzel bir kahvaltı hazırlamak ister. Spor arabasına atlayıp, markete gider. Güneş gözlüğünü ve kapüşonunu takar, tanınmamak için (!) . Alış verişini yapar. Torbaları alıp, arabaya atlar. Hızla eve doğru yol alıyordur. Torba kavşağına girer. Çok hızlıdır. Ve… | |
|
| |
denissegirl Üye
| Konu: Geri: Senaryolar Perş. Eyl. 11, 2008 8:39 pm | |
| 2.BÖLÜM Ve… Zenan, sonrasını göremez bile. Sadece vücudunun sıkıştığını, çok büyük bir acıyla hisseder. Sonra bayılır. 30 dakika boyunca yoldan kimse geçmez. Neyse ki bir süre sonra yine kavşak eski haline döner. Yoldan geçenlerden biri hemen yardım eder. Ama araba ters dönmüştür. İçinde ki kişi görünmüyordur. Sadece çimler de kan ve cam kırıkları vardır. Hemen ambulans çağırırlar. O gün Suatlar İstanbul’a dönecektir. Ama son bir kes şehre uğramak isterler. Torba Kavşağı’ndan geçerken, insanların toplandığını görürler. Sonrasında ters dönmüş olan spor arabayı… Hemen arabadan inip oraya yaklaşırlar.
S: Çekilin, biz doktoruz!
L: Araba, ters dönmüş, düzeltmeden içerisindeki kişiyi dışarı çıkartamayız.
E: Ambulans çağırmadınız mı?
Adam: Çağırdık, ama hala gelmedi.
S: Şimdi herkes yardım etsin, ambulans gelene kadar arabayı düzeltip, içindeki kişi ya da kişilere ilk yardım uygulamalıyız.
Adam 2: Haydi, herkes yardım etsin. Bütün erkekler yardım eder. Nazikçe arabayı çevirirler. Cam kırıkları yere dökülür. Suat yüzünü göremediği için arabanın içinde kanlar içinde, boynu bükük olarak, yatanı tanımaz.
S: Arabaya sıkışmış olmalı, nazikçe oradan çıkarmalıyız.
Herkes yavaş, yavaş Zenan’ı oradan çıkarır. Suat ve diğerleri öylece bakakalır. Sonra, Suat kendine gelir ve kucağına alıp çimlere yatırır.
L: Durumu ne?
S: Vücudunda çok fazla cam var. Yarım saatten daha fazla burada kalmış olmalı ki çok kan kaybetmiş. Sağ bacağında kırık ya da kırıklar var. Göğsünde iki cam parçası batmış. Büyük bir ihtimalle kalbine doğru ilerlemiş, hatta kalbine batmış olabilir.
E: Nerede kaldı bu ambulans ya! Bu sırada ambulans gelir. Suat, kalp damar cerrahı olduğu için ambulansa Zenan’la birlikte biner. Hastaneye gelirler. Bu sırada Ayça ve Kıvanç her yerde deli gibi Zenan’ı arıyordur. Vestiyere “Kahvaltı için bir şeyler almaya gidiyorum. En fazla 1 saat içinde gelirim.” Yazmıştır. Ama tam 3 saattir Zenan’ı arıyorlardır. Sonunda karakoldan telefon gelir.
Polis: Alo, Kıvanç Bey, siz misiniz?
K: Evet, siz kimsiniz?
P: Ben karakoldan arıyorum.
K: (Heyecanlanır.) Zenan’la ilgili mi? Bulundu mu o?
P: Sakin olun. Bulundu ama…
K: Ama ne?
P: Zenan Hanım, Torba Kavşağı’nda bir trafik kazası geçirmiş. Şu anda Bodrum Hastanesi’ndeymiş.
K: Ne! Biz hemen geliyoruz.(Kıvanç telefonu kapatır.)
K: Ayça!
A: (Gözleri yaşlı bir biçimde, yanında Vanilya’yla gelir.) Bulunmuş mu?
K: Evet, ama trafik kazası geçirmiş. Hemen hastaneye gitmemiz gerekli.
D: (Ağlayarak) Ne?!... Tamam, bir an önce gidelim. Ben yolda Burak’ı ararım. Tam olarak sağlık durumunu öğrenince Murat Amca’yla, Emily Teyze’yi de ararız.
P: Tamam. (Kıvanç, Paşhan, Denisse ve Ayça koşarak arabaya doğru gider.) | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Geri: Senaryolar C.tesi Eyl. 13, 2008 10:12 am | |
| 3. BÖLÜM Ele avuca sıgmaz bu zaman Canı isterse su gibi akıp gider Canı isterse agır agır ilerler .. Suat büyük bir pot kırdıgının farkındaydı ve cok üzgündü .. Zenan'ın ise gözleri dolmus odasına dogru kosuyordu ki Burak ile karsılastı ..
Zenan : Burak .!
Burak : Zenan .. sen aglıyor musun ?
Zenan : Hayır .. aglamıyorum ..
Burak Zenan'ın aglamasına dayanamazdı o onun kardesıydı ve onu kimin üzdügünü cok merak ediyordu ve sinirlenmisti ..
Burak : Zenan bana yalan söyleme .. Neden aglıyorsun ?
Zenan : Suat ..
Demesiyle Burak'ın oradan kosarak uzaklasması bir oldu daha cümlenin devamını dinlememisti bile ..
Burak bi hışım bahceye indi .. karsıdan gelen Suat'ı gördü ona dogru yaklastı ve sert bi yumruk attı ..
Suat : Ahh ..
O sırada Zenan kosup geldii ..
Zenan : Burak dur ne yaptın sen ..
Burak Zenan'ı dinlemiyordu bile .. Suat'a döndü ve ..
Burak : Eger seni bir daha bu kızın etrafında görürsem , eger onun gözünde bir damla yas görürsem .. Seni mahvederim anladın mı ?
Suat yavasca yerden kalktı ..
Suat : Burak .. ben bisey yapmadım .. En azından isteyerek onu kırmadım ..
Zenan araya girer ..
Zenan : Cok üzgünüm Suat .. böyle olsun istemezdim .. Burak ne yaptıgını zannediyorsun .. anlayıp dinlemeden parladın yine .. Suat bilerek bisey yapmadı söylenmemesi gereken birsey söyledi sadece o kadar ..
Burak : Suat ne söyledin ona .?
Suat : Ben sadece ailen seni Burak'tan kıskanmıyordur umarım dedim .. Ve sanırım bilmeden büyük bir pot kırdım cok özür dilerim ..
Burak : Asıl ben özür dilerim .. Anlayıp dinlemeden sana vurdum .. Sen nereden bilebilirdin ki .. Konu Zenan olunca fazla hassas davranıyorum sanırım tekrar özür dilerim ..
Zenan : Ben cok özür dilerim Suat benim yüzümden oldu ..
Suat : Önemli degil .. Ama cok sanslısın seni cok seven ve gözünden bile sakınan bir dostun var ..
Burak : Kardesin desek suna ..
Zenan : Zevzekk ne olcak ..
Hepsi tebessüm eder ..
Burak : Neyse benim uykum geldi ben yatıcam .. Zenan sen daha yatmıyor musun ?
Zenan : Hayır ben biraz daha bahcede oturacagım ..
Burak : Tamam canım .. sende fazla kalma .. sonra uykunu alamıyorsun ..
Zenan : Tamam annecigim ..
Burak : Ha ha ha .. cok komik .. Neyse .. Görüsürüz Suat .. Tekrar özür dilerim
Suat : Önemli degil görüsürüz ..
Burak gider .. Suat Zenan'a döner ..
Suat : Zenan benım nıyetım senı kırmak ya da üzmek degildi ..
Zenan : Biliyorum .. Ailem ile 6 yıldır görüsmüyorum .. Ailem diyebilecegim tek kisi Burak ..
Suat : Seni cok iyi anlıyorum canım ..
Zenan canım lafını duyunca biraz utanır ..
Zenan : Neyse ben artık gidip yatsam iyi olacak .. Sana iyi geceler .. Görüsmek üzere ..
Suat : İyi geceler ..
Zenan gider ve Suat yeniden kendiyle basbasa kalır ve ..
Suat : Allah'ım ne oluyor bana .. Yoksa ben bu melege asık mı oluyorum ..3. BÖLÜM SONU | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Geri: Senaryolar C.tesi Eyl. 13, 2008 10:14 am | |
| 4. BÖLÜM Şunu bil ki tarihi katiller yazar Bilgeler de orada yaşar Şimdi zamanıdır , sen ver karar Tarihi mi yazarsın , tarihte mi yaşarsın .. Zenan odasına cıkar , kendini yatagın üstüne bırakır .. Ve kendi kendine söylenmeye baslar ..
Zenan : Yakışıklı , kibar ve anlayışlı .. Acaba bir sevgilisi falan var mıdır ? Bana canım dedi .. Yok ya dememistir ben yanlıs anladım belki de .. Ne yapıyorum ben ya kendi kendime konusuyorum , hemde bi kac kere gördügüm konustugum birini düsünüyorum .. Kendine gel Zenan .! ( dedi ve söyle bir sirkelendi kendini uykuya bıraktı )
Suat'ta Zenan'dan farklı degildi .. Odasına cıktı , pencerenin önüne geldi bir yandan dısarısını izliyordu .. Bir yandan da kendisi ile konusmaya basladı ..
Suat : Bu kadar hos , güzel ve zeki bir kız .. Burak olmasa da baska bir sahibi vardır heralde .. Neden onu düsünmekten kendimi alamıyorum .. Neden her gördügümde heycanlanıyorum .. Yavas yavas beni kendine cekiyor engel olamıyorum .. aslında olmakta istemiyorum .. Off Suat yine kendi kendine konusmaya basladın .. Sonun hic iyi degil .. En iyisi yatıp uyumak .. ( dedi ve yatagına uzandı )
Sabah olmus Zenan ve Burak bahcede bir yandan kahvaltı ediyorlar bir yandanda sohbete dalmıslardı ..
Burak : Aksam Suat'a büyük kabalık ettim ..
Zenan : En azından yaptıgının farkındasın .. buna da sükür ..
Burak : Aman Zenan sende .. Ne yapayım seni öyle aglarken görünce cinlerim tepeme cıktı .. biliyorsun ki seni kimsenin üzmesine izin vermem .. üzmeye calısan olursa da beni karsısında bulur ..
Zenan : Burak biliyorsun degil mi ? Sen olmasan ben suan bu yerlerde olamazdım .. Senin destegin ve yardımın olmasaydı kim bilir ne hallerde olacaktım ..
Burak : Yine baslıyoruzz .. Zenan ceneni kapatsan iyi olacak canım .. Cünkü sinirleniyorum ..
Zenan : Burak .. söylediklerimde yalan yada yanlıs birsey yok .. Sen o gün ailemin okumama izin vermedigini duydugunda gelip ailemle konusmasaydın , karsılarında durmasaydın .. bana evini acmasaydın , kardeslik yapmasaydın .. Ailemi sildigimde bana destek olmasaydın , bana aile olmasaydın .. Ben suan burda olamazdım biliyorsun degil mi ? Sen olmasan ben tek basıma basaramazdım yitip giderdim Burak ..
Burak : Evet bu söylediklerinin hepsi dogru ama bunda benim payımdan cok senin inancın önemli .. Sen inandın Zenan en zor olanı yaptın .. Eger bana inanmasaydın , kendine güvenmeseydin basaramazdın .. İnanmak , güvenmek bunlar yetmez mi Zenan söylesene .. Hem ben senin her zaman yanında olacagım bunu sakın unutma ..
Zenan : Bunu adım gibi biliyorum .. Beni asla bırakmayacagını biliyorum .. Tabi sende benden kurtulamazsın ..
Burak : ( ileriyi isaret ederek ) Bak Suat geliyor .. Onu masaya davet edicem
Zenan : Aksamın bir özürü olur .. cagır ..
Burak : Günaydın Suat ..
Suat : Günaydın ..
Zenan : Günaydın Suat ..
Suat : Günaydın Zenan ..
Burak : Suat bizimle kahvaltı etmek ister misin ?
Suat : Ben rahatsızlık vermiyim ... ( istemem yan cebime )
Zenan : Olur mu öyle sey lütfen otur
Suat sandalyesini cekip oturur ..
Burak : Ee Zenan siz oturun kahvaltıya devam edin ben odaya gidiyorum biraz isim varda ( yürübe Burak )
Burak masadan kalktı .. Zenan'a göz kırptı ve gitti ..4. BÖLÜM SONU | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Terkedilis ..! Salı Eyl. 16, 2008 5:21 pm | |
| 5.Bölüm Nasıl birseysin sen İcimi bir tuhaf yapan Günden güne beni kendine baglayan Adını koyamadım .. Zamana bıraktım .. Burak gittikten sonra masadan derin bir sessizlik vardı .. Her ikisi de konusmuyor sadece önlerindeki yemekle ilgileniyorlardı .. Birinin buna bir dur demesi lazım .. Sessizligi bozan Suat oldu .. Suat : Ne kadar buradasınız ? Zenan : Bir aksilik cıkmazsa Eylül'e kadar .. Suat bunu duyduguna cok sevinmisti .. Suat : Harika .. Zenan : Nedir o harika olan ? Suat : Sey .. yani .. bende burdayım ya yalnız kalmayacagım ondan .. Zenan : Hı hı .. anladım .. Suat ? Suat : Efendim .. Zenan : Kendinden bahsetsene biraz .. Tabi sende istersen .. Suat hafif gülümsedi basladı konusmaya .. Suat : 30 yasındayım .. İs hayatımda oldukca basarılı biriyim .. Yakısıklı oldugumu da söylerler .. Zengin de sayılırım .. Özel hayatım da ne kadar kibar , anlayıslı , eglenceliysem de is hayatım da katı kurallarım vardır , sert ve disiplinli biriyim .. Zenan : Ne is yaptıgını sorabilir miyim ? Suat bir an duraksadı söylemek istemedi .. Suat : Eee .. bosver simdi isi falan .. sen kendinden bahset en iyisi .. Zenan : Haklısın sanırım .. 24 yasındayım .. Cok asi ve ukalayım söylenenlere göre .. Burak'la beraber aynı evi paylasıyorum .. İnsanlara cabuk yaklasan ve güvenen birisi degilimdir .. sert görünürüm ama cok cabuk incinirim .. Suat : Hıms .. yani bana güv.. Suat lafına devam etmeden Zenan araya girer .. Zenan : İstisnalar kaideyi bozmaz .. İkisi de gülümser .. Suat : Zenan , deniz kıyısında yürüyelim mi biraz ? Zenan : Olur yürüyelim .. Masadan kalkıp deniz kıyısına inerler .. belli bir süre yürürler .. Suat : Zenan .! Zenan : Efendim .. Suat : Sana bir sey söyleyecegim ama beni yanlıs anlama .. Zenan : Seni dinliyorum .. Suat : Seninle o ilk carpıstıgımız andan itibaren sana karsı birseyler var icimde , tarif edemiyorum , henüz bir isim de koyamıyorum .. ama bunları bilmeni istiyorum .. Lütfen bana kızma .. Zenan : Aslında sana tuhaf gelecek belki ama .. Galiba o adını koyamadıgın seyi bende yasıyorum .. Suat : Ne dersin zamana bırakalım mı .. belki bir gün .. adını koyarız .. Zenan : Zaman ! Haklısın belki de zamana bırakalım .. | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Terkedilis ..! Salı Eyl. 16, 2008 5:23 pm | |
| 6.Bölüm Seni sensiz sevecegim Yüzünü görmeden , sesini duymadan Kokunu icime cekmeden , tenine dokunmadan Seni sadece kalbimle sevecegim .. Gitmem gerek .. arkama bakmadan gitmem .. Seni terketmem gerek .. Zaman su misali akıp gitmisti .. aradan tam bir ay gecmisti .. Suat ve Zenan günden güne iyice yakınlasmıslardı .. Simdilik sadece arkadaslardı .. asıktılar ama henüz farkına varamamıslardı ..
Bugün 17 Temmuz Zenan'ın dogum günü , belki de gecirecegi en güzel gündü ama Suat'ın onlarla beraber uyandıgı son gün oldugu gercegini degistirmeyecekti ..
Suat'ın gitmesi , dönmesi lazımdı .. İci acıyordu istemeye istemeye esyalarını toplamaya basladı .. O sırada telefonu caldı arayan ablası Mine'ydi ..
Suat : Efendim Mine ..
Mine : Bugün dönüyorsun degil mi ?
Suat : Merak etme dönüyorum .. her ne kadar istemesemde dönüyorum ..
Mine : Sacma sacma konusmayı bırakta bir an önce gel .. bütün hazırlıklar bitti bir tek eksik sen kaldın ..
Suat : Yeter Mine daha fazla seni dinleyemeyecegim .. kapatıyorum ..
Suat esyalarını toplamaya devam ediyordu ki bu seferde kapı calınıyordu .. Suat kapıyı actı ..
Burak : ( nefes nefese ) Suat .. Günaydın ..
Suat : Günaydın da .. hayrola nedir bu telasın , Zenan'a bisey olmadı degil mi kötü birsey yok ..
Burak : Sakin ol .. sadece senle konusmam gereken bisey var .. 10 dakika icersinde kumsalın orda ol aman Zenan'a görüneyim deme ..
Suat : Tamam 10 dakika sonra oradayım ..
Burak gitti Suat 10 dakika icinde bütün esyalarını topladı .. Kumsala indi ..
Suat : Evet Burak .. Seni dinliyorum ..
Burak : Suat bugün Zenan'ın dogum günü ..
Suat : Dogum günü mü ? ( ic ses : bugün gidemem onu böyle bir günde terkedemem )
Burak : Evet dogum günü ve senin yardımına ihtiyacım var .. Ona güzel bir dogum günü hazırlamak istiyorum ..
Suat : Elbette ne yapmam gerekiyor ..
Burak : Sadece Zenan'ı otelden uzak tutacaksın bu yeter .. Otel dısına cıkın gidin gezin , alısveris yapın .. bulursunuz iste yapcak biseyler .. Zenan kesin unutmustur dogum günü oldugunu sende sakın hatırlatıcak hareketlerde bulunma tamam mı ?
Suat : Tamam sen hic merak etme ben Zenan'ın yanına gidiyim onu alayım ..
Suat Zenan'ın yanına gitti .. Onu alıp otel dısına cıktılar .. gün boyunca gezdiler eglendiler .. Burak ise bütün gün Zenan'a süpriz hazırlamıstır .. Zenan icin otelin bahcesine kücük bir sinema kurmustur .. ona bir film hazırlamıstır ..
Suat'ı arar ..
Suat : Efendim ..
Burak : Suat hersey hazır abi tek eksik sizsiniz hemen gelin ..
Suat : Hı hı .. anlasıldı ..
Zenan : Neler oluyor ?
Suat : Hicc .. hic birsey olmuyor .. hadi artık otele dönelim ..
Zenan : Olur dönelim ..
Suat ve Zenan otele gelirler bahceye inerler .. Veee ..
Burak , Suat : Süprizzz ... İyi ki dogdun Zenan iyi ki dogdun Zenan ..
Zenan : Size inanmıyorum yaa .. bugün benim dogum günümdü nasılda unutmusum .. ben bile hatırlamazken .. Cok cok cok tesekkür ederim ikinizede ...
Suat : Bana degil ama Burak'a tesekkur edebilirsin herseyi o hazırladı ..
Burak : Olur mu ortak sen en zor olanı yaptın .. Zenan'ı oyaladın .. Ya bırakalım bunları da ben kardesime hediyemi göstereyim .. Hadi oturun film baslıyor ..
Burak Zenan'a kısa bir film hazırlamıstır .. bebeklikten bu zamana kadar cekilen tüm fotograflarını slayt halinde hazırlamıs yanlarına kücük kücük notlar yazmıstır .. arada cekilen videolar izlenmistir .. Ve filmin sonunda kücük bir yazı Burak'tan Zenan'a
" 6 yıldır benim basımın tatlı belası oldugun icin , bana hem arkadas hem kardes oldugun icin sana sonsuz tesekkur ederim .. Basımın basbelası .. "
Hepsinin gözleri dolu dolu olmustur ..
Zenan : Burak .. Asıl ben sana tesekkur ederim .. Senin gibi bir kardesim oldugu icin esas ben cok sanslıyım .. Cok tesekkur ederim canım ..
Sımsıkı sarılıyordurlar ..
Suat : Dogum günün kutlu olsun Zenan .. Daha önceden bilseydim sana bir hediye alırdım ..
Zenan : Hediyeye falan hic gerek yok .. yanımda olmanız benim icin en büyük hediye zaten ..
Mumlar üflendi , pasta kesildi harika bir dogum günü oldu ..
Burak : Millet ben yatmaya gidiyorum bugün cok yoruldum ..
Zenan : Tamam canım .. sen yat .. dinlen ..
Suat : İyi geceler .. kendine iyi bak Burak ..
Burak : Görende bir daha görüsmeyecegiz sanar .. alt tarafı uyumaya gidiyorum ..
Aslında Burak saka olarak söyledigi sözlerin gercekligini farkedememisti bile ..
Suat : Zevzeksin iste ..
Burak gider ..
Suat : Zenan
Zenan : Efendim ..
Suat : Hani sana birsey söylemistim .. seni ilk gördügüm andan itibaren icimde garip duygular var .. tarif edemiyorum bi adını koyamıyorum demistim ya ..
Zenan : Evet .. bende sana aynı duyguları benimde hissettigimi söylemistim ..
Suat : İste ben artık adını koydum .. ( Zenan'ın kulagına egilerek .. ) Bunun adı " Ask " ..
Zenan : Suat
Suat : Seni seviyorum Zenan ..
Zenan : Bende seni seviyorum ..
Ve dudaklar bulusur .. Suat usul usul veda ediyordu asık oldugu bu kadına .. Zenan ise büyük bir baslangıcın esiginde hissediyordu kendini ..
Suat : Saat bayagı gec oldu .. istersen yatalım artık ..
Zenan : Evet canım .. zaten bugün cok yoruldum ..
Suat Zenan'ı odasına kadar götürdü .. ayrılırken sımsıkı sarıldı ve son kez öptü sevdigini ..
Suat : Seni cok seviyorum .. Bunu sakın unutma olur mu ? Ne olursa olsun , ne yasarsak yasayalım .. Hayat bizi nereye savurursa savursun .. Aklının bir kösesine ve kalbine yaz .. Seni Seviyorum ..
Zenan olanlara bi anlam verememistir .. Nereden bilecekti ki veda vaktiydi ..
Zenan : Bende Seni Seviyorum .. | |
|
| |
tbqhem moderatör
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Senaryolar Paz Ekim 12, 2008 5:47 pm | |
| HAYALLERİMDEKİ GERÇEKLER 1. Bölüm
En sonunda okul başlamıştı. Suat ne zmandır zenanı göremiyordu. İşte okulun bahçesine girdi gözleri zenanı arıyordu. Evet, işte görmüştü masada arkadaşlarıyla oturuyordu suat zenanın yanına gitmek istiyordu ama yanında sevgilisi vardı ne yapcanı bilmiyordu sadece zenana bakıodu zenan arkadaşların konuştuklarını dinlemiyordu suatı bekliyordu Burak suatı görmüştü
Burak: aşkım bak senin dört göz gelmiş
Zenan: Burak doğru konuş o benim arkadaşım
Burak: ne yalanmı söylüom sunun haline baksana ya diyip gülüodu
Zenan: o dört göz deil sadece gözlük takıyor ne var diyip masadan kalktı ve suatın yanına gitti
Zenan:ne zman geldin
Suat:biraz önce geldim
Zenan:neden yanıma gelmedin
Suat:bilmem(zenan seni seviyorum hemde deliler gibi)demk istiyordu ama diyemiyordu
Zenan:neyse hadi gel şu masaya oturalım
Suat:olur diyip masaya oturdular onları gören Burak çok sinirlenmişti hemen yanlarına gitti
Burak:ooo dörgöz gelmiş
Zenan:ne saçmılıyorsun Burak
Suat:zenan boşver
Burak:aşkım hadi gel bi bizimkilerin yanına gidelim
Zenan:Burak suatla oturmak istiyorum sen git dedi
Burak:ii öle olsun aşkım diyip uzaklaştı
Zenan ve suatın oturduğu masaya ela ve levent geldi
Levent:abi nerdesin sen
Suat:buradayım gördğün gibi
Levent:bugün çok neşelisin bakıyorum
Suat:evt hemde çok(çünkü zenan yanımda)
Ela:ee zenan nasılsın
Zenan:iyiyim cnm sen
Ela:iyiyim seninle bişey konuşcam ben
Zenan:hmm tamam diyip masadan ayrıldılar ela zenanın bir köşeye çekti
Ela:zenan ben aşık oldum
Zenan:neee diyip bağırdı herkes onları bakıyordu
Ela:zenan sakin ol cnm
Zenan:tamam heyecanlandım birden
Ela:hmmm
Zenan:ee kim bakalım bir genç
Zenan:levent
Zenan:neeee diyip bağırdı herkes onları bakıodu
Ela:kızım bağırmasana yaa
Zenan:off tmm ne zmandır aşıksın
Ela:çok oldu onu görünce ne yapcağımı bilmiyorum
Zenan:çok sevindim cnm diyip masaya gelip oturdular
Levent:ne oldu ya ne bağırıyorsunuz
Ela:hiçç hiçç zenana bişey dedimde
Suat:ne dedin
Ela:sizene ya o benimle zenan arasında
Suat:iii ya ne kızıyon
Bölüm Sonu | |
|
| |
melek Üye
| Konu: Geri: Senaryolar C.tesi Kas. 15, 2008 3:59 pm | |
| Yaa bu aslında başkasının senaryosu ama çok beyeniom ve devamını ben getiricem yaa bide 9.böümden itibaren buldum kusura bakmaınben size kısa ca özetliyim : ilk zenan başta suat ın asistanıysı suat zenanın evine sarhoş geldi zenan'a tecavüz etti ondan sonrasını yazıom
ZAMAN
9.BÖLÜM
------------------------------------------------------------- hasan,ela ve zenan hastaneye gelmislerdi gestapo zaten onlari beklyiordu.... g:ne bu suratiniz hepiniz cenazedeymis gibisiniz h:yok birsey hocam g:neyse hasan sen levent beye ela sen suat beye... e:fikret hanim beni o pis...yani suat beye göndermeyin nolur gestapo bir seyler oldugunu anlamisti g:iyi peki o zamn zenan sen git suat beye e:ne hayatta olmaz tamam hocam ben giderim g:ela bir karar ver gidiyormusun gitmiyormusun e:tamam hocam gidiyorum g:neyse zenan sanada dosyalar kalyior z:peki hocam (hepsi gittikden sonra gestapo kendi kendine konusmaya baslar) g:neler oluyor allah allah bunlarda bir haller var anlasilan suat beyle ilgili neyse yakinda kokusu cikar
hasan-levent ------------------------------------------------------------ l:a hasan senmi geldin h:evet hocam bu günkü asistaniniz benim l:dün tomographi cektirmistik sabah bakmistim ama dinlenme odasinda unuttugumu hatirladim onu al ve odama gel h:peki hocam
zenan... ----------------------------------------------------------- zenan dosyalari bitirmeye calisiyordu ama bir türlü konsantre olamiyordu nereye baksa o ani görüyordu o korkunc dolu ani her dakika yeniden yasiyordu sanki dayanamayip aglamaya basladi yine kalbi cok aciyordu zenan suysuz yere aci cekyiordu z:ypamiyorum bu hastanede yapamicam kendimden utaniyorum z:hayatimi altüst etti... o sirada hasan dinlenme odasina gelir zenanin agladigini ve konustuklarini duyar ve kini bir kat daha artar birsey demeden odadan cikar
ela-suat ---------------------------------------------------------- ela kapiyi istemsiz bir sekilde calar ve iceriye girer... e:bu günkü asistaniniz benim suat bey s:tamam ela...sey zenani gördünmü e:siz hala hangi hakla zenani sora bilyiorusunuz s:anlayamadim e:anlasaniz sasardim zaten...neyse zenani görmedim s:bu gün hastam yok o yüzden tahlil islemlerini yapicaksin kolay gelsin e:sizinle calismaktan iyi oldugu kesin iyi günler suat bey
hasan... ------------------------------------------------------------ hasan hizli adimlarla suata gidiyordu sürekli ayni seyi mirildaniyordu h:görüceksin...zenana zarar vermek ne demek görüceksin odanin kapisini calmadan iceriye dalar ve suati yakasindan tutup duvara yapistirir ve konusmasina firsat vermeyerek agzinin ortasina bir yumruk indirir yumruk o kadar güclüydüki suatin dudagi patlar h:nasil yaptin ha zenana nasil kiydin pislik herif s:hasan sakin ol... h:sakinmi olayim en yakin arkdaslarimdan birinin canini fena yaktin hayvan >ela hala odadadir< e:hasna dur sakin ol >icinden< ohh canima deysin pis sapik h:ela birak beni >diyerek suatin gözünede bir yumruk atar bu sefer kasi kanamaya baslar< >kosar adimlarla fikret suatin oadina gelir< f:hasan ne yaptigini saniyorsun sen birak suat beyi h:söyle onlara sucmsuzum de hiii s:......................................... h:susarsin tabi adi herif cünkü suclusun..... | |
|
| |
melek Üye
| Konu: Geri: Senaryolar C.tesi Kas. 15, 2008 4:00 pm | |
| 10.bölüm bir umuttur yasamak.. -----------------------------------------------------------
bir umuttur yasamak sevmeyi bilenlere...sevmeyi bilip sevemeyenlerde vardir aramizda.. yada sevip sevmeyi bilmeyenler... bu ince ayrimi yapmak çok zordur...gerçekten sevip sevmedigimiz hemen anlasilmaz.. anlasilmasi güctür..gerçek sevgi kendini çok belli etmez.. küçücük bir olayda küçüçük bir davranis herseyi belli eder.....ne demistik..bir umuttur yasamak sevmeyi bilenlere... zenan için bir umutmuydu yasamak...hayir..degildi...peki ne yapmaliydi ...sevmeyi ögrenmeliydi.. canli bir örnekle ögrenmeliydi sevmeyi.. bu canli örnek hiç uzaklarda degildi...ona sevgiyi ögreticek örnek çok yakinlardaydi... içinde bi yerlerdeydi zenanin...
tüm bu olaylarin üzerinden 3 hafta geçmisti.. herseyi ögrenmisti zenan...hasanin suata attigi yumrugu...en ince ayrintilariyla... tepkisi ne mi olmustu....sadece buz gibi bakislar..sadece tek bir sözcük dökülmüstü dudaklarindan...tüm olayi özetleyen tek,sade bir cümle...
z:attigin o yumruk suatin o geceyi telafi etmesine yaricak mi..
hiçbirsey söyleyememislerdi hasanla ela..ne diyebilirlerdiki.. sözcükler tükenmisti...ama sözcüklerin tükendigi yerde gözler konusurdu... zenanin gözleri çok sey anlatiyordu onlara...
suat ne yapmisti bu 3 hafta içinde... yedigi yumruk için ne hasani hastaneden attirmaya çalismis nede birsey demisti... hiçbirsey yapmamisti..yapamamisti... daha ne yapabilirdiki... yapacagini yapmisti zaten..daha ne yapabilirdiki onlara...unuttugu bir sey vardi... hemde çok büyük bir sey...
zenan son bir haftadir hastaneye gelmiyordu..izin almisti...hem yasanan olaylari kaldiramadigi için..hemde son zamanlarda baslayan basdönmesi ve bulantilari icin... gerekli tahlilleri yaptirmisti..sonuçlari 2 gün sonra gelecekti...beklemekten baska hiçbirsey yapamazdi..
ve günes isiyordu yavas yavas...yeni bir gün doguyordu yasanan tüm karanliklara ragmen..günle birlikte neler dogucakti..kimse bilemezdi yeni gunun nelere gebe oldugunu... elaysa bisilerden süphelenmisti ama bunu zenana söyleyip gereksiz yere canini sikmak istemiyordu ...2-3gündür kendiyle cebellesiyordu ela ..söylemekle söylememek arasinda gidip geliyordu...daha fazla dayanamadi ve gün dogarken zenanin odasina girdi... huzursuz bir uykudaydi zenan... elanin yatagin ucuna oturmasini hissettigi anda uyanmisti zaten...
z:ela..bisi mi oldu..? e:bisi olmadi zenan..ama benim senle konusmak istedigim bisi var.. z:eger hastaneye devam et dersen hala düsünüyorum..dedi dalgin bir sekilde.. e:hayir..onu demicektim..zenan..mide bulantilarin ve bas dönmelerin var..bunu yasadigin sikintiya ve üzüntüye verebiliriz..ama bir ihtimal daha var.. z:ne gibi.. e:zenan..ya hamileysen...
zenan donup kalmisti...neler söylüyordu ela..hakli olabilirmiydi...beyninde yankilaniyordu sözler..ya hamileysen..ya hamileysen.. ne yapardi eger hamileyse...hem olabilirmiydi..insanlarin yillarca bir bebek için ugrastiklarini biliyordu..tek bir beraberlikte olabilirmiydi..
z:bu..bu imkansiz..diyebildi kendini inandirmak istercesine... e:imkansiz degil...kücükte olsa bir ihtimal var dedi üzgünce.. z:eger hamileysem ne yaparim ben.. e:daha hiçbirsey kesin degil..nolur üzme kendini... z:denicem..
ve yemeklerini yediler... zenaninda hazirlandigini gördüler..
e:zenan iznin var..ayrica daha çok erken z:gidiyoruz dedi....bu sefer çok kararliydi ..toparlanmis görünüyordu ..ama sadece görünüyordu..içini kimse bilemezdi...
ve hastaneye gittiler..saat çok erkendi... suat nöbetciydi..hiç hasta yoktu..ortalarda ruh gibi dolaniyordu...
birden ela zenan ve hasanin kosarak iceriye girdigini gördu..
h:zenan dur.. z:o lanet olasi testlerin sonucunu istiyorum.. e:ama daha 2 gun var..
suat tüm bu konusmalari duymustu.. ve merak etmeye baslamisti...ister istemez zenana takiliyordu gözleri... zenana baktikca dahada ici aciyordu..
zenanda görmüstü suati.. güçlü görünmeliydi..ama olmuyordu iste.. daha fazla yapamiyordu.. uzaklasti ordan ve hemsirenin yanina gitti..
z:test sonuçlarim nerde hemsire:zenan hanim :2 gun sonra gelicek z:hemen istiyorum! hemen hemsire:peki efendim.. ve bir koltuga oturdular.. bir yaninda ela bir yaninda hasan vardi..
z:lütfen bisi ciksin lütfen.. hasan hiçbir seyi bilmiyordu h:zenan delimisin.. z:hiç olmadigim kadar akilliyim...
ve bir kac saat sonra hemsire geldi.. elinde sonuclar vardi..
yavasca acti zarfi...ve aglamaya basladi.. z:allah kahretsin..!
teste göre hersey gayet normaldi..normalde sevinilmesi gereken bir durumdu..ama sevinemiyorlardi bu duruma ..hasanda anlamisti durumu..
e:zenan gebelik testide yapalim..ancak öyle emin olabiliriz.. z:tamam dedi belli belirsiz...
ve hastaneden ciktilar..hasan kaldi..birisinin onlari idare etmesi gerekiyordu cunku..saat 8 e geliyordu.. eczaneden bir test aldilar...ve uyguladilar.. 3dk beklemeleri gerekiyordu... bu üç dakika onlara üç asir gibi geldi... ela elinde tutuyordu..ve sonunda o üc dakika dolmustu.. zenan merak ve korkuyla karisik elaya bakiyordu... elanin dudaklarindan sadece bir kelime döküldü..
e:hamilesi | |
|
| |
melek Üye
| Konu: Geri: Senaryolar C.tesi Kas. 15, 2008 4:00 pm | |
| 11.bölüm ----------------------------------------------------------------- e:hamilesin zenan zenan sok olmustu bu nasil olurdu dili tutuldu bir an hic birsey söyleyemedi..hicbir tepki veremedi.. ela zenanin bu haline cok korkmustu... e:zenan duymadinmi hamilesin birsey söyle zenanin beyninde bilerce defa yankilaniyorduo sözcük "hamilesin hamielsin"... e:susma konus zenan...hamilesin zenan daha fazla duymak istemiyordu..o anda elaya bir tokat atti ve.. z:sus artik yeteeeer suuuus ela zenanin bu davranisina gercekten sok olmustu zenanda ne kadar büyük bir hata yaptigini anlamisti... gözyaslari süzülmeye baslamisti zenanin güzel yüzünden.. z:özür dilerim ela..cok özür dilerim.... ve elanin omzuna yaslandi...akan gözyaslarinin sayisi artmisti..elada arkadasini teselli ediyordu...basinioksuyordu ne kadar kötü bir durum oldugunu oda biliyordu..onunda cani aciyordu zenan biricik arkadasi o durumda..ve ela hicbirsey yapamiyordu..elanin sesi cikmiyordu..sadece zenanin hickiriklari duyuluyordu...bu sessizligi zenan bozar ve... z:ela ben bu cocugu dogramam bunu yapamam e:zenan bunu suata söylememiz lazim z:hayir bunu senden ve benden baska kimse bilmicek e:hasan... z:oda bilmicek diyerek ikiside hastanenin yolunu alir....hastaneye geldiklerinde ise hasan onlari kapida beklyiordu.. h:ee sonuc ne ela ve zenan birbirine bakti..hasanin kendini tutamayacagini ve bunu suata söyleyecegini biliyorlardi... e:hamile degilmis h:ohhhh be..neyin varmis o zaman z:hic hicbirseyim neyse bizim gitmemiz lazim dimi e:evet hasan biraz daha idare edermisin bizi h:tabikide ne.... hasanin konusmasina firsat vermeyerrek e:tamam sagol ve ikiside ordan uzaklasir...hasan birseyler oldugunu anlamisti... zenan ve ela kadin dogumcuya gelmisti..zenan icin cok zor bir durumdu bu... z:esref bey zamaniniz varmi es:evet zenancim ne oldu ?? z:ben..sey.. es:kötü birseymi var?? z:ben cocuk aldirmak istyiorum yine gözleri dolmustu...ama alglamicakti kararliydi es:hamilemisin ?? z:evet es:peki aldirmak konusunda eminmisin ?? z:evet onu dogramam..hemen bu gün aldirabilirmiyim es:zenancim bir kac test yapmamiz lazim önce testler yapilmisti artik sadece beklemeleri gerekiyordu e:zenan istersen bir daha düsün z:ela kararliyim aldiricam e:peki.... o sirada esref bey gelir ve... es:zenan sana kötü bir haberim var z:ne oldu es:eger bu bebegi aldirirsan... | |
|
| |
melek Üye
| |
| |
melek Üye
| Konu: Geri: Senaryolar C.tesi Kas. 15, 2008 4:01 pm | |
| 13.bölüm Yaşamak güzeldir...bilenlere.... -------------------------------------------------------------
Bir beden...bedenin içinde bir beden daha.....bir can..canın içinde bir can daha....bir kalp...kalbin içinde iki kalp daha..... herşeye rağmen iki kalp....
soğuk damlalar süzülüyordu genç kadının alnından..soğuk soğuk terlemişti....yaralanmıştı bacağından...belliki düşerken biryere çarpmıştı... yaşıyordu belli belirsiz..nefes alıyordu derin derin....gözlerini araladı kadın yavaşca....başını oynatmaya çalıştı...oynattıda... yavaşca doğruldu yerinden.....neresiydi burası....yattığı yatak da neyin nesiydi...?
o sırada kapının açıldığını gördü... içeriye tanımadığı bir adam girdi....
Adam:kalkmamalısın...bacağın yaralı... Zenan:nerdeyim ben....sen kimsin.... Adam:ben özgür dedi sımsıcacık gülümsemesiyle.... Özgür:ve benim evimdesin....suda yüzen yarı cansız bedenini görünce seni hemen tekneme aldım...ve hastaneye götürdüm....durumun gayet iyi....
zenanın eli istem dışı olarak karnına gitti...
Özgür:merak etme...oda gayet iyi... derin bir ''ohhh'' çekti zenan....
Özgür:biliyorum şu an zamanı değil ama senin adın ne..? ve neden böyle bir şey yaptın... Zenan:ben zenan....ikinci sorunun cevabı çok uzun bir hikaye.... Özgür:bizimde uzun bir zamanımız var...dedi gülümsiyerek...
zenanında kanı ısınmıstı daha yeni tanıdığı adama.... Özgür içermisin... Zenan:olabilir... Özgür:yanlış cevap...sana portakal suyu getireyim...kahve bebeğe zararlı...dedi ve içeri gitti...
zenan odada yanlız kalmıştı... ne olmuştu birden bire...nerdeydi...nereye gelmişti....özgür gerçekten iyi birisimiydi ....hiçbir fikri yoktu... o sırada özgür içeri girdi..
Özgür:al bakalım.... zenansa korkak bakışlar altında portakal suyunu aldı... Özgür:benden korkmana gerek yok...biliyorum hangi insan bu durumda olsa korkar...ama korkuların yersiz...ee anlatmak istermisin.. Zenan:sanırım anlatmaktan başka seçeneğim yok dedi gülümsiyerek...
zenan başına gelenleri anlatmaya başladı... özgürse bu minik kadını izliyordu...mimiklerini...gözlerini....gülüşünü... .. içi ısınmıştı ona...
en sonunda hikayeyi bitirdi zenan....aradan 2-3 saat geçmişti... Zenan:benim hikayemde bukadar dedi hüzünle....ya senin... ÖZgür:benim hikayem yok diyebiliriz...evli değilim...sevgilimden ayrıldım...gazetecilik okudum ama aile baskisi yüzünden meslegimi birakmak zorunda kaldim Zenan:ben artık gitmeliyim....sanada bahsettiğim gibi ela ve hasan var... Özgür:doktor 2 gün kendini fazla yormaman gerektiğini söyledi..hem senin hemde bebeğin sağlığı için... Zenan:sen doktorlara ne dedin... Özgür:senin arkadaşın olduğunu tekneden dengeni kaybedip düştüğünü ve bacağını tekneye çarptığını söyledim... Zenan:herşey için çok saol ama gitmeliyim.. Özgür:en azından bugunluk burda kal...zaten akşam oldu.... Zenan:haklısın....
o sırada ela ve hasan meraktan ölmek üzereydi.... Hasan:nerde bu kız! Ela:telefonuna ulaşılamıyo... Hasan:sana hiçbirşey söylemedi mi.... Ela:hayır... Hasan:yoksa... Ela:yoksa ne? Hasan:yoksa kendine ... ELa:aklından bile geçirme hasan... Hasan:eğer o aşağılık herif yüzünden kendine birşey yaptıysa yemin ediyorum suatı öldürüm...kendi ellerimle öldürürüm.... Ela:sakin ol hasan.....bugunluk bekliyelim .... | |
|
| |
melek Üye
| Konu: ZAMAN C.tesi Kas. 15, 2008 4:02 pm | |
| 14.bölüm ------------------------------------------------------------ gece gündüze dogru uzaniyordu..özgür bu güzel kadini hala izliyordu..o kadar masumduki..melek gibiydi..sicacik gülümsemesi özgürün icine islemisti adeta..bir an durup düsündü..acaba asik mi oluyordu..yoksa oda digerleri gibimiydi..hayir degildi..digerlerinin yüzüne bakinca..bu güzelligi bu masumlugu göremiyordu..ama zenan..bambaskaydi..zenan yavas yavas gözlerini acmaya baslamisti...
Özgür:günaydin Zenan:sanada günaydin..kalkmak icin hamle yapti... Özgür:a..zenan..doktorlar sana iki gün istirat verdi Zenan:özgür biliyorsun..ela ve hasan beni cok merak etmislerdir Özgür:ama zenan..henüz iyilesmedin..demisti en sirin haliyle Zenan:özgür..gitmem lazim..gercekten Özgür:peki.. Zenan:sey ben arayip haber verim Özgür:e tabi..telefon orda..diyerek telefonu gösterir...
ela ve hasan bütün gece uyuyamamislardi..sürekli zenani düsünmüslerdi..sürekli akillarindan ayni sey geciyordu..ya kendine birsey yaptiysa..ya ona birsey olduysa...
Hasan:bu böyle olmicak..nerde bu kiz Ela:bilmyiorum hasan..ya gercekten kendine birsey yaptiysa..elanin gözlerinden yaslar akmaya baslamisti... Hasan:ela deme böyle.. Ela:ama yasadigi onca sey..hep bunu gösteriyor..ben zenansiz ne yaprim Hasan:ela..hasanda kendini zor tutuyordu aglamamak icin..polisi arayalim Ela:haklisin..hemen..hemen arayalim Hasan:telefon..telefon..hah burda..diyerek telefonu eline almak icin hamle yapar ama telefon birden calmaya baslar... Ela:kim ariyor... Hasan:bilmyiorum..özel numara Ela:belki zenandan bir haberdir..hemen ac... Hasan:alo... Zenan:alo..hasan benim..zenan Hasan:zenan..nerdesin sen..cok merak ettik Zenan:merak etmeyin..iyim ben..bir saat sonra ordayim Hasan:peki nerdeydin bütün gece... Zenan:gelince herseyi anlaticam..hadi kapatiyorum Hasan:alo..zzenan..alo..kapatti Ela:nasilmis... Hasan:iyimis..bir saat sonra buraya gelyiormus Ela:ohhh..peki nerdeymis ?? Hasan:bilmiyorum söylemedi..ama sesi iyi gelyiordu aslinda Ela:icim rahatladi..iyikide birsey olmamis ona..cok korktum
özgür cok üzgündü..bu kisa asik olmustu galiba..ilk görüste ask buna denilir herhalde..gözlerine her baktiginda..icini bir mutluluk sariyordu..ama o gözlerin icinde hüzün görüyordu..ikisi kücük bir kahvalti yaptiktan sonra yola cikarlar ve...
Özgür:bak doktorlar dediki..2 gün boyunca yataktan kalkmasin..o yüzden eve gider gitmez yaticaksin Zenan:öz...... Özgür:ilaclarinida almayi unutma... Zenan:özg..... Özgür:ha beslenmenede dikkat et..sonucta iki can tasiyor............ Zenan:özgürr..... Özgür:efendim zenan Zenan:merak etme..kendime iyi bakarim..hih geldik...zenan ve özgür elanin kapiyi acmasiyla zenan sarilmasi bir olmustu.. Ela:zenan..nerdesin sen..cok merak ettik.. Zenan:ela..tamam iyim.. Ela:merhaba...diyerek özgüre elini uzatir... Özgür:a..merhaba..ben özgür...o siarada hasanda gelir ve oda zenana sarilir... Hasan:zenan..iyimisin...cok merak ettim Zenan:neyse iceri gecelim..iceri gecerler Hasan:zenan anlat artik lütfen..ne oldu..nerdeydin Ela:evet..öldüm meraktan... Zenan:ben...ben..ben intahara teşşebüs ettim…! Hasan/Ela:neee | |
|
| |
melek Üye
| Konu: zaman C.tesi Kas. 15, 2008 4:22 pm | |
| TAmam bu bölümü ben yazıyorum 15.bölüm z:ben intahara teşebüs ettim e/h:neee! e:böle bişiyi nası yaparsın zenan h: bebek iiyimi sen iyimisi z: yeter ...ewt bende bebeğimde yayet ii sadebe ayağım iraz zedelenmişş e: yani ikinizde ii siniz h:zenan bizi çok korkuttun z:özür dilerim buarada suat evliymiş e/h:neee z:ewt karısına benim hamile olduğumu söyledi böle biraz konuşurlar z:ben uyuyorum e/h:tamam SABAHHH F:ela,hasan siz benimle acile zenan sen suat beye zenanın beyni çalkalanıyordu ve bi anda "hayır "dedi f:nası z:hocam ben gitmek istemiyorum f:çabuk suat beyin yanına z:tamm suat'ın odası suat karkara düşünüyordu zenan hamile bi bebeği olacaktı suatın onu parka götürecekti inan mıyordu ve bi adna kapı çaldı z:suat bet aistanınız benişm zenan suatın yüzüne bakamıyrdu s: zenan hamilemisin z.ewt s:kusura bakma evlenenicem çünkü ben z:evlisiniz s:nerden biliosun z.eşinizle konuşurken duydum s:ona dokuna bilirmiyim z:ewt sonuçta onun babasınz suat korkarak zenannın karnına d :Dotundu onu hisediodu z:şey suat bey işmize abşlıyalımmı? s:tmm suat nerdeyse zenan'a hiç iş yaptırmıodu herşeyi hemşirelere söylüodu f:suat bey bişi mi oldu s:hayırda zenan a fazla iş verrme f:nie suat bey s:çünkü zenan hamile f:ne,nasıl zenan kimden hamile suat fikratin yüzüne bakamıodu f:sizin bebeğinimizi taşıyır s:ewt f:ona sorucam bunun hesabını s:fikret zenan ın hiç bisuaçu yok ben sarhoş sarhoş onunevine gittim ve ona tecaviz ettim f:nee! görüşmek üzere umarım beğenirsin | |
|
| |
melek Üye
| |
| |
tbqhem moderatör
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Senaryolar Paz Kas. 23, 2008 2:43 pm | |
| YAZ YAĞMURU
herşey bir yaz sabahında yaz yağmurunda başlamıştı...........
suat birtan:herkes tarafından tanınan ünlü bir doktor 30 yaşında aşka inanmıyor..
zenan parlar:üniverstide sona gidiyor 22 yaşında genç ve güzel biri suat birtan hayranı...
derya özcan: zenanın üniversiteden en yakın arkadaşı oda zenan gibi suat birtana hayranı..
deniz birtan:suatın kardeşi oda suat gibi ünlü bir mühendis suatın tam tersine aşka inanıyor.. | |
|
| |
| Senaryolar | |
|