_ceyo_ moderatör
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 34 Nerden : Tekirda𢠯> Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Melike Güner Perş. Eyl. 11, 2008 1:05 pm | |
| MELİKE GÜNER Doğumu 02.06.1979 - İstanbul Eğitimi İ. Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü (2002) 1979 İstanbul doğumlu olan Melike, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı?ndan mezun oldu. Konservatuara girmeden önce, bir sene Şahika Tekant stüdyo oyunculuğuna devam etti. Ekmek Teknesi?nden önce Hayat Bağları adlı dizide rol aldı. Ekmek Teknesi, üniversiteden mezun olduktan sonra rol aldığı ilk dizidir. Tango dersleri alan Melike, fırsat buldukça dans etmeye çalışıyor. Başlangıç seviyesinde yan flüt çalıyor. Hayvanları ve çocukları çok seviyor. Rol Aldığı; DİZİLER Doktorlar Zenan 2006 Kızlar Yurdu Zeynep 2006 Ödünç Hayat Mine 2005 Ekmek Teknesi Sonay 2002 Gülbeyaz Ayşegül 2002 Vay Anam Vay 2001 Hayat Bağları 1999 Mahellenin Muhtarları 1992 Dadı TİYATRO Tiyatro Kökler Bab-ı Hikaye Kaç Baba Kaç İki Kişilik Bir Oyun Salaklar Sofrası 2004 İnkar Ediyor 2007 Hikayeci 2008 FİLMLER Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005 Organize İşler -Yosun 2005 Tombala- Meryem 2005 Tarlada Açan Çiçekler 2005 Haydarpaşa'da Bir Varmış Bir Yokmuş 2005 REKLAM Braun 1 Reklam videosu 2 Reklam videosu 3 Reklam videosu 4 Reklam videosu SunuculukGüzel ve Dahi (2007)
En son _ceyo_ tarafından Perş. Eyl. 11, 2008 1:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
_ceyo_ moderatör
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 34 Nerden : Tekirda𢠯> Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Melike Güner Perş. Eyl. 11, 2008 1:10 pm | |
| doğum tarihi: 2 haziran 1979
burcu: ikizler
yükseleni:ikizler
ayakkabı numarası: 37
boyu:165
kilosu: en son 50 idi...
göz rengi: kahve
tuttuğu takım: Galatasaray
en sevdiği yemek: yemek ayrımı yapmıyor,tatlıyla pek arası yokmuş. yogurt ise vazgeçilmezlerinden ( ama kapuskayı çok seviyor hatta gittiği şık bi restourantta mutfaga geçip personelle birlikte yiyecek kadar çok )
en güzel yaptığı yemek: valla herşeyi çok güzel yapıyor.. ama somonlu makarna konusunda oldukça iyi olduğunu birde ekşili köftede yeni bir çığır açtığını çok yakın kaynaklardan birebir duyduk
sevdiği müzik türü: güzel olan herşeyi dinliyor.. hatta müslüm gürsesin son albümünü çok begenmiş.. senfoni orkestrasıyla yaptığı albüm ..
sevdiği gruplar: düş sokağı sakinleri ve dumanı çok çok seviyor..
kullandığı parfüm: karışık kullanıyor.. noa ,ultraviole ve .... 3 ünü karışık kullanıyor bazen ultraviole ve ... bazen de noa ve ultravioleyi karışrıyor.. meleğimin herşeyı olduğu gibi parfumude gayet mütevazı..
nereli: aslen çerkez ama bursaya yerleşmişler ..
kardeş durumu: kendısı 5 çocuklu bir ailenin 4. ve son kızı 3 ablası ve bir erkek kardeşi var..
vazgeçemediği bir eşya: yok.. herşeyden vazgeçebileceğini söylüyor..
canı sıkkın olduğunda napar: soluğu 1.5 yaşındaki yiğenin yanında alıyormuş. onun yanında herşeyi unutuyorum diyor.. yani melikem teyze olmuş darısı bizim başımıza..
kan grubu: A rh+
oynamayı en sevdiği karakter: zenanı çok sevdiğini söyledi.. benzer yanları varmış.. benim içinde bişey doğruysa doğrudur diyor..
alışveriş yaptığı özel bı mekan: yok.. alış verış yapmaktan çok hoşlanmıyor.. zaten bişey alayım dıye hiç çıkmam dıyo gözüme güzel görünün bişey görürsem alırım diyor..
en sevdiği partneri: en sevdiğim partnerim bekir diyor.. ben atlıyorum özel bi nedeni yok dimi diyorum.. yok diyor bekir çok iyi bir insan çok iyi bir oyuncu diye cümlesini tamamlıyor.. yanakları pempiş pembiş oluyor utangaç meleğim benim
takılar: takıtakmayı çok seviyor ve takanlarıda beğenıyor ama bı müddet sonra onlarla oynamaya başladığını fark ettiğini bu yüzden takı kullanamadığını söylüyor..
dövmesi: sağ kasığının üzerınde belli bir şekli olmayan bir figür .. dövme çok iyi düşünülerek yapılmalı diyor.. birini bi şeyi hatırlatmamalı sonuçta ölüm var diyor... hassas meleğim benim.. ayrıca dövmesi ekmek teknesi dönemindede varmış çok uzun zamandır var diyor.. ay bide okadar tatlı görünüyorki.. tam legen kemiğinin altı kasığının üzeri çok hoş görünüyor..
saç rengi : sarı saçını çok seviyor.. tatile girelim hemen sarı yapıcam diyor doğal sarışınmış uzun süre kullanmam ama diyor sıkılırım diye ekliyor.. hatta geçen yaz doktorlar başlamadan bi günde 3 renk yaptığını söylüyor.. ve tüm bunları yüzünde kocaman bi gülümsemeyle anlatıyor.. öyle tatlıkı içinize sokasınız geliyor..
oyuncu olmasaydı hangi mesleği seçerdi: bu sorduğumuzda kendınden o kadar emın bir şekilde her işi yapabilirdim diyor.. ben yaptığım işe kendimi çok adıyorum her işi yapabilirdim. oyuncu oldum çok özelbişeymiş gibi düşünmüyorum bu yüzden diyor.. tamam işimiz zor ama herkesin işi zor.. bu aşamada zaten karşısında olan kişinin soru sormaya mecalı kalmıyor okadar tatlı bir şekilde anlatıyorki..
oyunculuğu nasıl seçtiniz: ben çocukluğumdan beri oyuncu olmak istiyordum ama bu konuda hiç bişey yapmadım diyor.. liseye kadar yanı.. sonra okula girmiş.. çok çalışkan bi öğrenciydim okulda kalır sabah kadar çalışırdık diyor.. zaten gün içinde naparsınız diye sorduğnuzda kesin bi dille çalışırım diyor..
İlk söylediği Kelime Gonca'ymıs Ablasının arkadaşının adıymıs ablası balkona cıkıp Gonca diye bagırırmıs ve Melike'nin söylediği ilk kelime Gonca olmuş.. alıntı .. | |
|
cNs15 Üye
| Konu: Geri: Melike Güner Ptsi Eyl. 15, 2008 1:11 pm | |
| bende ikizler burcuyum | |
|
znnsuat Üye
| |
levent_kamile Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 31 Nerden : elazığ:) Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Melike Güner Perş. Eyl. 18, 2008 4:28 pm | |
| vayy be hiç bilmediğim özellikleri var teşekkürler sayenizde artık melikeyi tanıyabildim:) | |
|