DOKTORLAR FAN SİTESİ |
|
| MÜZİK HABERLERİ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Derya_Suat Admin
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 39 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: MÜZİK HABERLERİ C.tesi Eyl. 13, 2008 2:31 pm | |
| YENİ BEYONCE ALBÜMÜ KASIM AYINDA ÇIKIYOR!!
Beyonce’nin 3. solo albümü 18 Kasım’da çıkıyor. 2008’in merakla beklenen albümlerinden biri olan bu albüm; sanatçının 2006 yılı çıkışlı Grammy ödüllü, multi-platinyum ödüllü “B’Day” albümünden sonraki ilk solo albümü olacak. Hayranları; Beyoncé’nin albümünden 2 şarkıyla 7 ekimde aynı anda tanışacaklar: "If I Were A Boy" ve "Single Ladies".
Albümdeki tüm şarkıların söz ve bestelerinde, Beyoncé’nin de adı geçiyor. Bu albüm, sanatçının şimdiye dek çıkardığı en kişisel, en dışavurumcu ve en içten albümü olacak.Albümün sürprizlerinden biri; henüz ismi açıklanmayan bu albümde Justin Timberlake isminin de bulunması…Ancak henüz, albümde yardımı bulunan Timberlake’le ilgili ek bir açıklama yapılmadı.
Justin ve Beyonce; son olarak, 5 Eylül’de ( 2008) “Radio City Music Hall”da gerçekleşen "Fashion Rocks"daki nefes kesen performanslarıyla, Marvin Gaye klasiği olan ‘Ain’t Nothing Like The Real Thing’ i söylediler.Beyonce; müziği ve modayı birleştirmeyi başaran ender sanatçılardan biri olarak geceye renk kattı.
Yeni albüm;Beyonce’nin Amerika’da 3.2 milyon kopya satışına sahip, 2006 yılı albümü ‘B-Day’ den sonra yayınlayacağı ilk albüm olacak. | |
| | | Derya_Suat Admin
| Konu: Geri: MÜZİK HABERLERİ C.tesi Eyl. 13, 2008 2:38 pm | |
| Yıldız Kaplan, üç yıl aradan sonra ''Motive'' isimli bomba gibi bir albüm ile dönüş yapıyor. Doğum sancıları çeken Yıldız Kaplan, ''Motive''nin doğumundan hemen sonra bir de erkek bebek dünyaya getirecek
Yıldız Kaplan prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı, Şehrazat, Nazan Öncel, Müfide İnseler, Metin Özülkü, Bülent Yetiş, Sude Bilge Demir gibi ünlü isimlerin şarkılarını seslendirdiği albümünün düzenlemeleri de Volga Tamöz, Emre Irmak ile Metin Özülkü'ye ait. Albüm öncesi doğum sancısı çekmeye başlayan Yıldız Kaplan, önümüzdeki ay bu acıyı bir kez daha çekecek. Çünkü bu ay dünyaya gelecek "Motive"den sonra bir de nur topu gibi bir erkek dünyaya getirecek. Hamileliğin ilk aylarında "Motive" şarkısına Deniz Akel yönetmenliğinde klip çeken Yıldız Kaplan, "Çok güzel heyecanlar yaşıyorum. Çok heyecanlıyım. İki bebek dünyaya getiriyorum. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." dedi.
Şarkılarının motive yüklü olduğunu söyleyen Yıldız Kaplan, "Güzel ve pozitif yüklü şarkılar söyledim. İnsanların en ihtiyacı olan bir dönemde güzel ve eğlenceli şarkılar söylemeye özen gösterdim. Bir de tabii ki dünyaya getirmeye hazırlandığım bebeğim, ben stüdyoda şarkıları söylerken bana güzel mesajlar gönderdi. Onun güzel ve motive eden tekmeleri ile bu şarkıları yorumladım. O yüzden herkes bu şarkıları dinlerken motive olacak" diyerek iddiasını ortaya koydu. | |
| | | Derya_Suat Admin
| Konu: Geri: MÜZİK HABERLERİ C.tesi Eyl. 13, 2008 2:38 pm | |
| Ünlü söz yazarı ve besteci Şehrazat, Gülben Ergen’in söylediği kendi şarkılarına yasak kararı aldırmaya hazırlanıyor
Ünlü söz yazarı ve besteci Şehrazat, Gülben Ergen"in söylediği kendi şarkılarına yasak kararı aldırmaya hazırlanıyor. Kayahan"ın Nilüfer"e yaptığı gibi Ergen"in şarkılarını söylememesi için mahkemeye gideceğini söyleyen Şehrazat, ""Bir takım haklarım var onları alamıyorum, mahkemeye başvuracağım"" dedi.
Nilüfer"in, konserlerinde söylediği şarkılarından telif isteyen, ancak ünlü sanatçının bunu kabul etmemesi üzerine mahkemeye başvurarak şarkılarına okuma yasağı getiren Kayahan"dan sonra, söz yazarı ve besteci Şehrazat da Gülben Ergen için aynı yönteme başvuracak.
Ergen"in müzikal yolculuğunda önemli şarkılara imza atan Şehrazat, ""Tabii ki bunu Nilüfer ve Kayahan"la kıyaslamak olmaz. Nilüfer, Kayahan"dan önce de Nilüfer"di. Ama Gülben"in benimle başlayan müzikal bir gerçeği vardır ki, bunu kimse inkar edemez"" dedi.
Gülben Ergen"in söylediği ""Ben Sana Abayı Yaktım"", ""Elveda"", ""Uçacaksın"", ""Teşekkür Ederim"", ""Fıkır Fıkır"" şarkılarında imzası bulunan Şehrazat, ""Bugüne kadar sabırla bekledim. Ama hiçbir şekilde hakkımı alamadım. Belki anlaşırız diye bekledim ama artık hakkımı arayacağım, susmayacağım. Şu an avukatlarımız görüşüyor. Gülben"in benimle başlayan bir müzikal süreci var, ben her zaman efendi oldum. Artık olmak istemiyorum"" diye konuştu.
Bir dönem Gülben Ergen"le iyi dost olan Şehrazat, ünlü sanatçıyı telif hakları konusunda daha hassas olmaya davet etti. | |
| | | Derya_Suat Admin
| Konu: Geri: MÜZİK HABERLERİ C.tesi Eyl. 13, 2008 2:39 pm | |
| Günce Koral kariyerinin üçüncü solo albümü ''Su'' ile 14 Ekim’de müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor
Günce Koral kariyerinin üçüncü solo albümü "Su" ile 14 Ekim'de müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor... Başarılı şarkıcının albümünde 10 şarkı yer alıyor.. Söz konusu on şarkının beşinin bestesine imza atan Günce Koral "SU" albümünde Sezen Aksu, Jeff Coplan, İsra Gülümser, Yıldırım Koral, Evrim Dökme gibi önemli bestecilerin yanında; Semih Tuncer, Kaan Gökman, Erim Ardal, Hacı Mustafa Ceceli, İskender Paydaş ve Erhan Bayrak gibi bir aranjör kadrosuyla çalıştı..
"SU" albümünün çıkış şarkısı ise sözü ve müziği Sezen Aksu'ya düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait bir şarkı olarak belirlenmiş.. Ayrıca albümde İsra Gülümser'in Türkçe sözlerini yazdığı bir Arap Edisyon şarkıya da yer verilmiş.. | |
| | | Derya_Suat Admin
| Konu: Geri: MÜZİK HABERLERİ C.tesi Eyl. 13, 2008 2:40 pm | |
| AYAKLARI YERDEN KESİLDİ!!
En yükseğe kim sıçrayabilir?! Madonna ‘Sticky and Sweet’ isimli turnesinin Londra ayağında yine görkemli bir şovla hayranlarını büyüledi. Dün gece ( 11 Eylül 2008 Perşembe), yaşamını devam ettirdiği Londra’da, Wembley Arena’da gerçekleşen pop starın konserinde aynı zamanda birbirinden ünlü isimler vardı. Madonna’nın yakın dostu Gwyneth Paltrow ve ünlü aktris Kate Hudson, şarkıcıyı izlemeye gelenler arasındaydı.
Bir gece öncesindeyse; Madonna; eşi Guy Ritchie’nin 40. doğum gününü kutlamak için onun yanındaydı. | |
| | | Derya_Suat Admin
| Konu: Geri: MÜZİK HABERLERİ C.tesi Eyl. 13, 2008 2:41 pm | |
| JESSICA’NIN ALBÜM TANITIM TURLARI!!
Jessica Simpson, yeni country albümünün tanıtımı amacıyla medya turlarına tüm hızıyla devam ediyor… ‘Do You Know’ isimli ilk country albümünü çıkaran genç şarkıcı;albümünü desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği aktivitelere bir yenisini daha ekledi ve en son dün gece ( 11 Eylül 2008 Perşembe) New York’da, ‘Late Show with David Letterman’ isimli şov programına konuk oldu. | |
| | | | MÜZİK HABERLERİ | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|