| Fıkralar ..! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_ceyo_ moderatör
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 34 Nerden : Tekirda𢠯> Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Fıkralar ..! Paz Eyl. 14, 2008 2:04 am | |
| Bildiginiz Fıkraları Burada Bizimle Paylasabilirsiniz .. | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: 100 öpücük Paz Eyl. 14, 2008 2:26 am | |
| 100 Öpücük
Yurt dışınnda yaşayan adam karısına bir mail gonderiyor: Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen
Karisi da ona cevap veriyor,
Sevgili askim, Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar söyle; 1- Sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti, 2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu, 3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor, 4- Bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim, 5- Diger masraflar toplam 40 öpücük...
Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi çikarabilirim. Gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? Lütfen bilgi ver.
Sevgili karin Josephine | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Cami Hocası Paz Eyl. 14, 2008 2:27 am | |
| Cami Hocası
Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar hoca - 3 sene demiş
- avukatla olursam?
- 5 sene
- doktorla olursam?
- 4 sene
- peki hocam hocayla olursam?
Hoca : - seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba... | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Azrail Paz Eyl. 14, 2008 2:28 am | |
| Azrail
kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki; -hadi benim canımı al azrail; -hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki; -hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım azrail; - ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş | |
|
| |
_ceyo_ moderatör
| Konu: Karne Paz Eyl. 14, 2008 2:29 am | |
| Karne
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." | |
|
| |
tbqhem moderatör
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Mafya Babası Paz Eyl. 14, 2008 9:55 am | |
| Mafya Babası
Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikci buldu. Seçtiği adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikci yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu... Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına aldırttı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. tercüman işaretle sordu: - Para nerde? Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi: - Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum. Tercüman tercüme etti: - Neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş. Baba 38'lik tabancayı koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadı: - Simdi sor bakalım, para nerede. Tercüman işaretle sordu: - Para nerede? Sağır-dilsiz kan ter içinde işaretle yanıt verdi: - Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda yüz bin dolar var. - Ne dedi? dedi Baba. Tercüman yanıtladı: - Dedi ki, hala neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz sıkarmış. | |
|
| |
tbqhem moderatör
| Konu: Genç Kız Paz Eyl. 14, 2008 9:58 am | |
| Genç Kız
Uzun bir sevişmeden sonra geç adam uzandı ve cebinden bir sigara çıkardı. Ateş aramaya başladı ama bulamıyordu. Kıza döndü ve ateş istedi. Genç kız üst çekmecede kibrit olduğunu söyledi. Bunun üzerine genç adam Çekmeceyi açti ve kibriti buldu. Kibrit kutusunun yanında başka bir adamın çerçeveli resmi vardı. Genç adam tedricin sordu: - "Bu adam kocan mi?" - "Hayır, aptal" dedi genç kız. Sırnaşarak.. - "O zaman erkek arkadaşın?" - "Hiç de değil" dedi. Genç adam biraz sinirli - "Peki kim bu adam o zaman?" Genç kız usulca cevapladı : - "O benim. Operasyondan önceki halim " | |
|
| |
tbqhem moderatör
| Konu: Trafik Polisi Paz Eyl. 14, 2008 10:02 am | |
| Trafik Polisi
Adamın birini gece vakti çevirir trafik polisi ceza yazacak ya sorar; - Beyefendi ruhsat lütfen ! - Buyrun Memur Bey . - Alkol ?! - Yok Memur Bey . - Kemer takılımıydı ?! - Evet Memur Bey . - İlk yardım çantanız ?! - Tastamam yerinde Memur Bey. Bakmış olacağı yok. Memur; - Mezdeke kasetin varmı ?! - Var Memur Bey . - Koy kaseti! - Tamam Memur Bey . - 3. Parçayı çal !! - Tamamdır memur bey ??... - Şimdi ben oynuyorum sen Para Yapıştırıyorsun !!!T | |
|
| |
tbqhem moderatör
| Konu: FB 6 GS 0 Paz Eyl. 14, 2008 10:05 am | |
| FB 6 GS 0
6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -Naber Arif, der. Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine -naber Arif. 3. gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine: - Naber Arif. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye. Yaşlı teyze : - Olum ben Bülent len. | |
|
| |
| Fıkralar ..! | |
|