DOKTORLAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DOKTORLAR

FAN SİTESİ

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Basında Çıkan Haberler

2 posters
YazarMesaj
Derya_Suat
Admin
Admin
Derya_Suat

Basında Çıkan Haberler Empty
MesajKonu: Basında Çıkan Haberler   Basında Çıkan Haberler Icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 4:00 pm

Doktorlarla ilgili haberler buraya...
http://doktorlarvebiz.yetkinforum.com
tbqhem
moderatör
moderatör
tbqhem

MesajKonu: Geri: Basında Çıkan Haberler   Basında Çıkan Haberler Icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 4:08 pm

Basında Çıkan Haberler 19fc659eea43577546ff1304c5f2d0ba

Doktorlar'dan neden ayrıldı?
Show TV'deki Doktorlar dizisinde oynayan Yağmur Atacan'ın bu sezon başında diziden ayrılması çok konuşulmuştu. Atacan, çok zor şartlarda çalıştıklarını söyleyerek ayrılma sebeplerini anlattı.
Doktorlar dizisinden bu sezon ayrılma kararı alan Yağmur Atacan, Habertürk'teki Saba Tümer'in programında diziden ayrılma kararının nedenlerini açıkladı.

Atacan, "Biraz özel sebeplerden. Pınar malum hamile ve onunla ilgilenmek istiyorum. Hem bu dönemi yaşamak hem de doğduktan sonraki o en önemli ilk dönemi yaşamak istiyorum. Doktorlar seti bu anlamda, önceki sene ve geçen sene benim için çok zordu. Sabahlara kadar çalıştım, ters saatlerde bulundum. Bir de Gebze'de çalışmanın da bir eksisi var. Ben orada uzak kalmak istemedim" diye konuştu.

Doktorlar'ın zor şartlarda çalışan bir ekip olduğunu ve bu sene aynı zorlukları göze alamadığını belirten Atacan, "Sonuç olarak orta bir nokta da buluşamadım ve ayrıldık" diyerek yapımcılarla da anlaşmazlık yaşadıklarını ifade etti.

Sette az rolü var diye ağlayan oyuncu gördüm

Son olarak Faruk Aksoy'un yapımcılığını yaptığı 'Avanak Kuzenler' filminde rol alan Yağmur Atacan, "Birbirini hazmetmiş 3 gerçek insanız biz şu anda. Filmde bu bence tam olarak yansıyacak. Bazı setlerde bu yaşanır, 'Benim lafımı niye sildiler, devamlı bu adama niye yazıyorlar' diye. Burada uçuşan, çarpışan egolar, kaprisler yoktu. Sırf bunun için bu işi yapan insanlar var. Dizilerde de oluyor. İnsanlar odaya çıkıp ağlıyorlar. Niye o benden çok oynuyor, niye benim sahnem az diye" açıklamasını yaptı.

Daha önce çalıştığı bir dizide şahit olduğu bir olayı aktaran Yağmur Atacan, isim vermeden gördüklerini şöyle aktardı:

"Benim daha önce oynadığım dizilerden birinde senariste senaryo yazdıran oyuncu vardı. Şu cümleyi kuran insan biliyorum ben 'Aman o da önemli bir adam değil ki canım yazmayı verin ona, bana yazın' Bu cümleyi ben duydum. Sonuç olarak bir insanın ben ben demesi başka bir şey... Bu ortamı bulmasıyla da alakası var. İşin başında iyi bir yapımcı ve kendi fikirleri ve otoritesi olan yönetmen olması gerekiyor."

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
Derya_Suat
Admin
Admin
Derya_Suat

MesajKonu: Geri: Basında Çıkan Haberler   Basında Çıkan Haberler Icon_minitimePtsi Eyl. 22, 2008 6:56 pm

'İşlerim yoğun' dedi 'Doktorlar'ı istemedi

Geçtiğimiz yıllarda 'Doktorlar' dizisinde rol alan Aysun Kayacı, yeni sezon için yapılan 'geri dön' teklifini kabul etmedi. Fatih Ürek'le başrol paylaştığı 'Şeytanın Pabucu' adlı sinema filmi ve NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programı nedeniyle teklifigeri çeviren Kayacı'nın yerine Naz Elmas geçti. Film çekimleri için Bodrum tatilini yarıda kesip İstanbul'a dönen Kayacı, "Benim yerime 'Doktorlar' dizisine giren Naz Elmas doğru bir karar. Karakterini çok iyi taşıyor. Kendisini çok beğendim" dedi. sabah/günaydın
tbqhem
moderatör
moderatör
tbqhem

MesajKonu: Geri: Basında Çıkan Haberler   Basında Çıkan Haberler Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:53 am

Basında Çıkan Haberler On210
Nereye gitti bu doktorlar !

bana göre geçen sezonun en başarılı, en dikkat çekici dizilerinden biriydi. Bu yıl da diziyi keyifle izlemek için ekran karşısına kuruldum. Ancak film kopmuş gibiydi. Karakterlerin büyük bir "devamlılık sorunu" vardı. Başhekimin işi bırakacağını biliyorduk da, Ela, Hasan ve Zeynep nereye gittiler? Resepsiyonist kız buhar mı oldu? İşin garibi, diğerleri sanki onlar hiç olmamışlar gibi davranıyorlar. Peki şu karakterlerin ucunu birbirine bağlayacak senarist de mi yok? Küçük öykücükler yazılarak gidenlerin akıbeti seyirciye anlatılamaz mıydı? Sahi nereye uçtu bu doktor tayfası?.. Doktorlar dizisini değil de sanki gizemli Lost'u izler gibiyim...

( Yüksel Aytuğ - Sabah )

Kaynak : Sabah.com.tr
Derya_Suat
Admin
Admin
Derya_Suat

MesajKonu: Geri: Basında Çıkan Haberler   Basında Çıkan Haberler Icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 12:22 pm

"Doktorlar"a Beton Dayanır mı, Dayanmaz mı?

73. Bölümde ‘Doktorlar’ dizisinde gözlerinize inanamayacağınız bir vaka hastaneye getiriliyor. Sevdiği kıza cesaretini kanıtlamak amacıyla çimentonun içine atlıyor ve zamanla betona dönüşen çimentonun içine hapsoluyor. Arama kurtarma ekibi, Vedat’ı hastaneye getirdiğinde bu korkunç manzarayla karşılan doktorlarımız çocuğu en kısa zamanda o betonun içinden çıkarmak için bütün yolları deniyorlar... Başarıya ulaşıp ulaşmayacaklarını 24 Ekim Cuma günü Show tv’de saat 22:00’de izleyebilirsiniz...
tbqhem
moderatör
moderatör
tbqhem

MesajKonu: Geri: Basında Çıkan Haberler   Basında Çıkan Haberler Icon_minitimeC.tesi Ekim 25, 2008 11:52 am

KUTSİ'YE CANLI YAYINDA TEST!

Ece Erken; Kutsi'ye canlı yayında ilginç bir sürpriz yaptı...

Bu sabah "Mavi Şeker" programına konuk olan popçu Kutsi canlı yayında Ece Erken'in ilginç bir sürpriziyle karşılaştı...

"Doktorlar" dizisinde doktor rolünü başarıyla canlandıran ünlü popçu canlı yayında ameliyat malzemeleriyle mutfak malzemelerini biribirinden bir güzel ayırdı..

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız..
24.10.08 19:00

Basında Çıkan Haberler
1 sayfadaki 1 sayfası